Over ons

Betuwse Boekhouders

Betuwse Boekhouders bundelen krachten


Door onze kennis en jarenlange ervaring willen we u als ondernemer graag helpen bij het realiseren van uw doelen.


Onze focus ligt hoofdzakelijk op de administratieve en fiscale aspecten van het ondernemerschap, daarom werken wij samen met een breed netwerk van gespecialiseerde partners, zoals o.a. (business) coaches, notarissen,  verzekeringadviseurs en advocaten.

Wij bundelen graag krachten zodat u uw doelen kunt behalen.


Onze partners hebben net als wij service, duidelijkheid en u als ondernemer centraal staan in hun dienstverlening.

Als ondernemer moet u kunnen vertrouwen op uw sparringpartner(s), zodat u zich volledig kunnen focussen op uw onderneming.


NOAB Gecertificeerd


Betuwse Boekhouders B.V. is de trotse bezitter van een NOAB keurmerk. NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadvieskantoren die zich richten op MKB’ers en ZZP’ers. Bij NOAB zijn ongeveer 1.000 kantoren aangesloten. NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen.


Voordelen NOAB-keurmerk voor MKB’ER en ZPP’ER
Wie het NOAB-keurmerk mag dragen, komt van goeden huize. Je kunt namelijk pas NOAB-gecertificeerd worden als je als administratie- of belastingadvieskantoor aan een zwaar pakket van eisen voldoet. En die worden getoetst door een onafhankelijke partij. Hierdoor wordt het NOAB-keurmerk erkend door banken, Belastingdienst en de overheid. Alle kantoren die zijn aangesloten bij NOAB spreken de taal van MKB’ers en ZZP’ers:

ze begrijpen je.Garanties en zekerheden van het NOAB-keurmerk
NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. NOAB-kantoren zijn daardoor klaar voor de toekomst. Een kantoor met het NOAB-keurmerk verzekert je van kwaliteit, vakmanschap én actuele kennis van zaken. Daarnaast staan ze je met raad en daad bij als sparringpartner. Uiteraard zorgt een NOAB-kantoor voor een solide administratie van je bedrijf en je fiscale zaken. Of het nu gaat om advies bij je belastingaangifte, de controle van de jaarrekening, of het uitbesteden van de volledige boekhouding. Voor alle klanten van NOAB-kantoren is er een onafhankelijk aanspreekpunt bij onenigheid. Bovendien beschikt ieder lid over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dit zijn zekerheden die alleen een NOAB-gecertificeerd kantoor je kan leveren.

 

Aron van Doorn BEc FA


Aron is de oprichter van de Betuwse Boekhouders. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring op financieel en fiscaal gebied, zowel in de accountancy alsook in het bedrijfsleven.


Naast zijn HBO Bedrijfseconomie studie, heeft hij diverse masterclasses gevolgd o.a. bedrijfskunde en salarisadministratie. Daarnaast is hij ook afgestudeerd Fiscaal Adviseur. 


Aron is een echt mensenmens die u graag met zijn brede kennis en passie voor het ondernemen verder op weg helpt.


Naast zijn activiteiten bij de Betuwse Boekhouders besteed hij graag tijd aan zijn gezin, is hij actief als muzikant en heeft hij enkele bestuursfuncties bij verenigingen.


Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Grip op uw cijfers

Passie voor ondernemen

unsplash